Fogás: főétel, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pulykahúst vékony szeletekre vágjuk és sózás nélkül mindkét oldalát jól meghintjük fahéjjal. Forró olívaolajban mindkét oldalát rövid idő alatt megpirítjuk. A tepsi alján elrendezzük a hússzeleteket,majd mindegyikre egy-egy szelet bacont teszünk, arra pedig egy egy szelet füstölt sajtot. A gyümölcsöket kockára vágjuk, majd a szalonnás, sajtos húsokat betakarjuk vele. A megmaradt olívaolajra tesszük a cukrot, karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a tejfölt. Ezzel jól elkeverjük, a tepsibe öntjük gyümölcsös húsok tetejére.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Alufóliával letakarva 30 percig, majd fólia nélkül még 15 perecig sütjük.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pulykahúst vékony, tepsi alján, gyümölcsöket kockára, megmaradt olívaolajra, tepsibe öntjük, karamellizáljuk, gyümölcsökkel, hússzeleteket, olívaolajban, gyümölcsöket, sárgabarack, Alufóliával, elrendezzük, megpirítjuk, mindegyikre, olívaolajra, meghintjük, pulykahúst, elkeverjük, betakarjuk, pulykamell, szeletekre, gyümölcsös, hozzáadjuk, megmaradt, szalonnás, letakarva, olivaolaj, szeletelt, szeletelt, evőkanál, pulykamell filé, szeletelt füstölt sajt, csomag őrőlt fahéj, alma körte, magozott aszalt szílva, üveg sárgabarack befőtt, evőkanál cukor, pohár tejföl, olivaolaj,
|
|
|
|
|